Skip to content

Празник на сланината и греяната ракия – 2024

Заповядайте в Априлци на 24-25 февруари, където вкусовете на сланината и ароматите на ракията се сливат в един неповторим празник! Ще празнуваме два дни, а за доброто настроение ще се погрижат: – Райко Кирилов – Гуна Иванова – Невена Цонева – Ива и Велислава Костадинови – Лилия Семкова – Самодейните състави от околността! За най-малките […]

Заповядайте в Априлци на 24-25 февруари, където вкусовете на сланината и ароматите на ракията се сливат в един неповторим празник! Ще празнуваме два дни, а за доброто настроение ще се погрижат:
– Райко Кирилов
– Гуна Иванова
– Невена Цонева
– Ива и Велислава Костадинови
– Лилия Семкова
– Самодейните състави от околността!
За най-малките тази година ще има специален детски кът и много изненади! Заповядайте, за да споделим радостта от вкуса и топлината на традиционната българска кухня в един неповторим уикенд в Априлци!
Всички посетители ще имат възможност да вкусят от „Бабината гозба”, приготвена в „големия чорбаджийски тиган”.
Любимата на всички балканджии греяна ракия пък ще внесе топлота в душите, а благодарение на лечебните й свойства всички гости ще се радват и на крепко здраве през цялата година.

Ще се потопим в атмосферата на традиционните български вкусове под звуците на хубава българска музика!Празникът ще се проведе на 24.02.2024 и 25.02.2024 /събота и неделя/ на общински терени в  град Априлци, кв.Център.

Запитване